tanfolyam

Sárközi Krisztina vagyok, 2013 óta foglalkozom különböző testi/lelki blokkoldási módszerekkel a Napsugár Műhelyben. (www.napsugarmuhely.hu)

Munkám kezdete óta használom a Metamorfózis rendszerét is, melynek köszönhetően nagyon sok pozitív változás következett be a hozzám forduló kliensek életében. Egy ideje foglalkoztatott, hogy tapasztalataimat, és ezt a csodálatos, holotróp módszert átadhassam másoknak is, hiszen ma Magyarországon tanáromon, Kincsverő Márián kívül nem volt más, aki az eredeti, Robert St. John-tól származó, hiteles módszert oktatta volna.

Jó szerencsémnek, és Astrid Tschopp felhatalmazásának köszönhetően Mária megkapta a jogot, hogy korábban Metamorfózis oktatásban részesült, és a módszert folyamatosan aktívan használó pár csodálatos kolléganőmmel együtt részt vehessek egy a mesteri képzésen. Így 2020 februárjától már négyen mesterlevelünk birtokában adhatjuk tovább tudásunkat olyan embereknek, akik szintén elkötelezik magukat, hogy Metamorfózis módszerét elsajátítsák, és keresztül menjenek a tanfolyam több, mint 6 hónapja alatt saját újjászületésükön.

Amit garantálhatok: Átadok mindent, amit én tanultam, és amit munkám során a kezelések során tapasztaltam. Tudásomat hiteles forrásból, Kincsverő Máriától kaptam. Marika Astrid Tschopp svájci természetgyógyásznál tanult, Astrid Tschopp pedig Heidi Imfeldtől kapta meg a módszer eszköztárát. Semmiképpen se számíts egy gyorstalpaló tanfolyamra. Az igazi Metamorfózis az azt tanulóknak adja első körben a legtöbbet. Egy csodás, kíméletes, lépésről-lépésre építkező, de rendkívül mélyre ható önismereti, tapasztalási folyamatot.

A tanfolyam oktatási napjain a nap első felében elméleti tudás átadása történik, majd ebédszünet után gyakorlatba ültetjük a megtanultakat. Így minden résztvevő minden találkozáskor részesül egy metamorfózis kezelésben is.

A tanfolyam elvégzői az oktatás végén jogosultak lesznek arra, hogy másoknak is tudjanak segíteni a Metamorfózis módszere által.

Kinek ajánlom a tanfolyam elvégzését?

Mondhatnám, hogy mindenkinek, de különösen édesanyáknak, gyermeket váró nőknek, hiszen, ha gyermekeinket már korai életkorban elkezdjük Metamorfózissal kezelni, segítünk nekik, hogy önmaguk lehessenek, és a tőlünk tudattalanul átvett mintáiktól megszabadulva kiteljesedhessenek életük során. Segíthetünk nekik, hogy könnyedén tovább léphessenek nehéz helyzetekből (láb kezelések), hogy könnyedén találjanak új cselekvési módokat (kéz kezelések), és nem mellesleg képesek legyenek új gondolati sémákat találni az addig berögzültek helyett. Segíthetünk nekik, hogy ne a mi sorsmintáinkat vigyék tovább, találják meg saját válaszaikat az élet kérdéseire.

A teljesség igénye nélkül ajánlom mindazoknak, akiket a szüleik ellentétes nemű babának vártak/ ha születésük során komplikációk léptek fel / ha korai gyerekkorban sokat voltak édesanyjuktól (szüleiktől) elzárva, idegenek között (pl. kórházi kezelések miatt) / ha édesanyjukat nem ismerték, mert lemondott róluk, és nevelőotthonban/nevelőszülőknél nőttek fel.

Ajánlom mindenkinek, aki nehezen tud továbblépni, fél változtatni életén.

Ajánlom segítő szakmában dolgozóknak, oldási technikáik repertoárjának szélesítése miatt.

Az oktatás minden esetben kis létszámú csoportban, 4 fővel történik,  így mindenképpen csak olyanok jelentkezését várom, akik komolyan gondolják, hogy velem tartanak az egész oktatási folyamatban.

Megfontolni érdemes azt is a jelentkezésnél, hogy a módszer használata során más emberek talpát, lábát, kezét, fejét meg kell érinteni, hiszen a módszer kifejezetten a reflexzónák működési mechanizmusára épül.

Tanfolyami díj: 25.000,-Ft/nap (az oktatás egész napos, 9-16 óra között tart)

A tanfolyami részvétel az első napi oktatási díj elutalásával válik véglegessé, melyről számlát kap minden jelentkező.

Jelentkezni ide kattintva vagy a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeken lehet.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001144

Tervezett időpontok:

HÉTKÖZNAPI CSOPORT

Tanfolyami időpontok:

1. alkalom:

2. alkalom:

3. alkalom:

4. alkalom:

5. alkalom:

HÉTVÉGI CSOPORT

Tanfolyami időpontok:

1. alkalom:

2. alkalom:

3. alkalom:

4. alkalom:

5. alkalom:

Helyszín:

Napsugár Műhely (www.napsugarmuhely.hu)

Budapest, XI. Alsóhegy u. 36.

Amennyiben a csoportlétszámok gyorsan megtelnek, lehetőség lesz további tanfolyami csoportok indítására.


Elérhetőségek